Beszámolók

Ezen az oldalon a korábbi években házaspárok által beküldött, nyilvános megtekintésre engedélyezett beszámolókból szemezgetünk.

Szombat délutánra beszéltünk meg társasozást és beszélgetést a barátainkkal. Közben leesett az első hó is, így szánkózással kezdtünk, a falu széli szánkódombon. Utána igazán jólesett meleg teát kortyolni a cserépkályha mellett, és játszani egy kört a Szuper Farmerrel. Univerzális társasjáték, ugyanúgy élvezték a felnőttek, és a 8 éves Johanna is. Külön érdekesség, hogy aznap derült ki, hogy ez az első feladatunk itt a Rendhagyó Randevúkon:)

Kicsit vegyítettük a két feladatot. Kimenőt kértünk a gyerekektől, elmentünk valahová, ahol igen furán nézhettek ránk - koktéloztunk és unoztunk. Nem beszélgettünk "nagy és mély" témákról, csak együtt voltunk. Kettesben. És jó volt. Így egyszerűen... jó.

Szép estét töltöttünk el a barátainkkal. Társasoztunk és beszélgettünk egy jót. Ilyen sem volt mostanában! Köszönjük a feladatot!

Ezen az oldalon a korábbi években házaspárok által beküldött, nyilvános megtekintésre engedélyezett beszámolókból szemezgetünk.

Köszönjük a Little G. Weevil belépőket.  A Hangvillában már vártak bennünket a jegyek. Én most voltam először a színházteremben ezért is örültem a lehetőségnek.

A koncerttől bevallom kicsit tartottam, mert a blues nem áll annyira közel a szívemhez. De végül nagyon jól éreztük magunkat. Hangulatos, családias koncert volt. És még ismerős házaspárral is találkoztunk.

Köszönjük szépen:  Ildikó, Miki


Napsütés. Harangvirág.

Csend. Béke.

Vannak olyan pillanatok az életben, amikor egyszerűen csak minden pont olyan, amilyennek lennie kell. Az ember tökéletes harmóniában van a világgal, és ennél teljesebbnek nem is érezhetné magát.” /Alice Clayton/

A 2018. évi Rendhagyó Randevúk egyik főnyereményeként két csodaszép napot töltöttünk el (júliusban) Gannán, a Bokréta Vendégház Harangvirág apartmanjában.

Már a megérkezéskor tudtam, hogy jó helyen vagyunk. Hála a Harcos családnak a felajánlásért és a kedves és figyelmes vendéglátásért. Nagyon jól éreztük magunkat. Jó levegőn, idilli környezetben minden adott volt a kikapcsolódáshoz, szemlélődéshez, testi-lelki feltöltődéshez. Köszönjük szépen Marcsi és Attila! 

Márta Attila és Emese, Litérről


Ezen az oldalon a korábbi években házaspárok által beküldött, nyilvános megtekintésre engedélyezett beszámolókból szemezgetünk.

A legkedvesebb feladat volt ez számunkra. Kellemes pillanatokat szerzett mindkettőnknek. Csak az a kár, hogy egyben az utolsó is... Jó volt "kedvenc feleségként" (l. Piros pöttyös) szerelmes üzenetet írni a "világ legerősebb apukájának".

Ez a feladat egyikünk számára nagyon könnyű és otthonos, másikunk számára pedig nagyon nehéz volt. A kreativitás helyett a tartalomra helyeztük a hangsúlyt, mindketten a kézzel írott levelet választottuk, amit másnap reggelre a konyhapulton "felejtettünk". Én egészen hétköznapi, gyakorlati dolgokat köszöntem meg inkább, férjem pedig a közös álmokat, és azt, hogy az életében jelen vagyok.

Köszönjük a feladatot! Jó volt levelet kapni. :) Kapcsolatunk elején rengeteget leveleztünk, így most egy kicsit nosztalgiáztunk.. Fontosnak tartjuk, hogy nemcsak szóban, hanem írásban is kifejezzük érzéseinket és gondolatainkat egymásnak.