Beszámolók

Ezen az oldalon a korábbi években házaspárok által beküldött, nyilvános megtekintésre engedélyezett beszámolókból szemezgetünk.

Elsétáltunk a kertünk végében található erdőbe, egy kis patak feletti hídhoz. Sokszor járunk erre.Sokszor átmegyünk ezen a hídon. Nekünk nagyon nagy feladat volt áthidalni azt a nehézséget hogy az első házasságomból származó kislányom nagyon nehezen fogadta el a férjemet. Nagyon lázadozott ellene, nagyon sok borsot tört az orra alá. Nekünk ez nagyon nagy nehézség volt. Nagy türelemmel és sok apró ötletes megoldással, nagy szeretettel, de megoldottuk. Nekünk az Anna igen nagy akadály volt. De 20 év után ma a férjemet hívja Apának, a férjemtől kérték ki a kezét feleségnek és a férjem fogja oltárhoz vezetni.

Nagyon elgondolkodtatóak azok a kérdések, hogy milyen gondokat hidaltunk át, milyen problémákkal küzdöttünk meg közösen, mi köt össze bennünket. Épp ezekről beszéltünk múlt héten a kisfilm készítése során. Volt szó arról, hogy melyek voltak a nehezebb időszakok, például a munkába való visszatérés a kisgyerekes évek után, mi volt a legkomolyabb próbatétel, hát az kétségtelenül a közösen hordozott betegség és a vele járó kényszerű egyedüllét és bizonytalanság mindkettőnknek. Összekötni az Istentől kapott szeretet köt össze minket, annak a tudata, hogy Ő megtart bennünket, velünk van mindig. Nagy erőt jelentenek a barátaink, az ő imáik is.

Kedden éppen sétálós délelőttünk volt, így kapóra jött a randevús újabb feladat. Almádiban sétáltunk babakocsit tologatva, és felkerestük a Balaton felett átívelő hidacskát. Mostanában több nézeteltérésünk volt, ezekről is beszéltünk, illetve a korábbi nehézségeinkről. Közelebb kerültünk egymáshoz a feladat által, köszönjük szépen!

Ezen az oldalon a korábbi években házaspárok által beküldött, nyilvános megtekintésre engedélyezett beszámolókból szemezgetünk.

Ezen az oldalon a korábbi években házaspárok által beküldött, nyilvános megtekintésre engedélyezett beszámolókból szemezgetünk.

Imahét: Ma járt le a házastársunkért szóló, a hálaadó imák hete. Igazából nem telt le, hiszen ez folyamatosan az életünk része. Az első Rendhagyó Randevúk jutottak eszünkbe, bár ott csak 1 alkalommal szólt a feladat. Öröm volt mégjobban imában hordozni egymást. Fényképet nem csatoltunk, hátha meg tudjátok nézni az 5 évvel ezelőttit. Előtte született meg Máté, akkor lettünk igazi család - erre is jó visszaemlékezni és hálát adni. Köszönjük a feladatokat és a szolgálatotokat.

Próbáltuk egymás lelkét a tenyerünkön hordozni. Kifejezni a másik fontosságát imával, öleléssel, érintéssel, szavakkal.A nap bármely szakaszában.

Ezen az oldalon a korábbi években házaspárok által beküldött, nyilvános megtekintésre engedélyezett beszámolókból szemezgetünk.

Mire nem jó,ha van fényképalbumod:-D hát sikerült elengednünk a fantáziánkat,élvezetes játékok volt köszi

A férjem szekrényét raktuk rendben. Nekem régi problémám hogy nehezen szelektálja a régi, nem hordott ruháit. Neki az a problémája, hogy mindent kidobok. Mondtam ami nagyon homeless azt ki is dobom. Van egy lila pulcsi amit nagyon imád. Ezt nem mertem soha kidobni. De most nagyon szépen megkérte, hogy ezt hagyjam. Végre megértettem ez a lila pulcsi azért fontos, mert az az ő döntése. A pulcsi marad. A szekrény tetejéről is sikerült minden lomot lepakolni. Ezt a férjem maga kezdeményezte. Most kicsit szomorúak voltunk, mert az a lomtalanítás mindig az elmúlást idézi nekünk. Megígértük egymásnak, hogy mi akkor is egymás mellett leszünk.

Ezen a feladaton jót nevettünk! Történetet találtunk ki 5-5 kép alapján, méghozzá úgy, hogy egymás számára választottunk képeket. Két nagyon vicces történet született, jó volt kicsit megdolgoztatni a képzeletünket, miközben a közös képeinket nézegettük.

Ezen az oldalon a korábbi években házaspárok által beküldött, nyilvános megtekintésre engedélyezett beszámolókból szemezgetünk.

A lapot ketté hajtottuk és egymás után átbeszéltük a pontokat.Örültünk, hogy sok-sok dolog együtt mozgott, Rácsodálkoztunk, arra, amiben eltértünk. Nem álmodtunk óriási kirándulásokról, de az egyiket a Füleki vár meglátogatását már ki is tűztük célként.

Kitöltöttük a tesztet, válaszaink egymáshoz hasonlóak voltak. Mivel nagyon fontos számunkra a kapcsolatunk, elkötelezzük magunkat amellett, hogy tudatosabban figyelünk önmagunkra és egymásra, és hogy új kapcsolatteremtő készségeket sajátítunk el, és azokat gyakorolni is fogjuk.

Nagyon tetszett ez a feladat is. Régen míg jártunk, és viszonylag nagy (100-200km) választott el egymástól, elég sűrűn leveleztünk. Aztán összeházasodtunk, és azóta "nem volt rá szükség". Így a feladatnak köszönhetően újra tollat ragadtunk. Nehezen indultak a sorok, de végül nagyon mély gondolatok kerültek papírra. Tetszett a kvíz is, így azt is megcsináltuk. Elég jól vizsgáztunk, alig volt különbség a válaszokban. Ez nagyon megerősítő volt, hogy ezek szerint nem csak egymás mellett, hanem együtt is élünk, és egész jól ismerjük egymást. :) A randi, amit e feladat köré szerveztünk nagyon széppé tette vasárnap délutánunkat.

Ezen az oldalon a korábbi években házaspárok által beküldött, nyilvános megtekintésre engedélyezett beszámolókból szemezgetünk.

A Gannán töltött hétvége csodálatos volt. Valódi áldásként, ajándékként éltük meg az ott töltött napokat. A ház, a környezet, a falu gyönyörű! Az apartmanok barátságosak, otthonosak, rendezettek és nagyon tiszták, mindennel ellátva, amire csak szükség lehet.
A vendéglátóink kedvesek, közvetlenek és rendkívül rugalmasak voltak. Attila jóvoltából az Eszterházy Mauzóleum és a falu történetébe is bepillantást nyerhettünk, igazán érdekes és élvezetes idegenvezetés volt!
Bárkinek csak ajánlani tudom a Bokréta Vendégházat! Remélem, hogy hamarosan újra a vendégeik lehetünk! Még egyszer köszönjük a lehetőséget! Isten áldását kívánjuk életükre, munkájukra!


"Élmény-fotózkodás" címet adnám annak az egy órának, amit Molnár Adrien műtermében tölthettünk a Rendhagyó Randevúk tombola fődíjaként. Hatalmas élmény és klassz ajándék volt számunkra hatodmagammal egy profi, jól megszervezett, melegszívű, ötletgazdag fotós kezei között fotózkodni. Azonnal felkerültek a nappalinkba a remek képek. Köszönjük Adrien munkáját, nyitottságát, rugalmasságát és profi szaktudását, amit minden nála készült képünk tükröz.

Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy időt szánt az ajándékfotózásra és sok csodás képpel lehettünk gazdagabbak általa. "Aki mást felüdít, maga is felüdülés."