Beszámolók

Ezen az oldalon a korábbi években házaspárok által beküldött, nyilvános megtekintésre engedélyezett beszámolókból szemezgetünk.

A szerelmes levél írását választottuk utolsó feladatnak. Este mosogatás közben jól kigondoltam, hogy mit fogok írni a páromnak. Aztán odafeküdtem a fájós hasú kisfiunk mellé, de persze én is elaludtam mellette. A férjem ébresztett fel, és a mellékelt képen látszik, hogy mi várt rám. Közel 20 évnyi együtt töltött idő után megkaptam életem első szerelmes levelét a férjemtől. Hát erre mit is mondhatnék? Remek érzés volt. :) Köszönjük ezt a feladatot. <3

A negyedik feladatból a kvízt választottuk. Nagyon kíváncsiak voltunk, hogy mennyire fognak hasonlítani a válaszok, mennyire ismerjük egymást ténylegesen. Majdnem minden válaszunk egyezett, a vágyott úti célban voltak eltérésink. Nagyon tetszett a csatolt szeretetnyelves ismertető, mert bár ismerem őket, a sajátomat is nehéz belőni, hogy melyik az az egy legfontosabb. Sokat segített ebben a teszt! Köszönöm!

Kitöltöttük a tesztet, válaszaink egymáshoz hasonlóak voltak. Mivel nagyon fontos számunkra a kapcsolatunk, elkötelezzük magunkat amellett, hogy tudatosabban figyelünk önmagunkra és egymásra, és hogy új kapcsolatteremtő készségeket sajátítunk el, és azokat gyakorolni is fogjuk.

Ezen az oldalon a korábbi években házaspárok által beküldött, nyilvános megtekintésre engedélyezett beszámolókból szemezgetünk.

Hétköznap lévén nem tudtunk Veszprémbe utazni, mert férjem 17h-ig dolgozott. Ő Veszprémben dolgozik, de Balatonfüreden élünk, kislányunk pedig még csak 13 hónapos. Szóval a pihenős' estét otthon tartottuk. Süti, tea, pezsgő. Nagyon jó kellemes és tartalmas esténk volt.

Otthoni forrócsokizás/sütizés lett a feladatból, mert nem tudtuk megoldani a gyerekvigyázást. Ennek ellenére nagyon jól sikerült, a sétát holnap délután tesszük mellé. :) Az időzítés külön ajándék, mert ma van a második házassági évfordulónk. :D

Elkészült a frenetikusan finom, szeretettel teli, nyugodt esti randihoz teljesen tökéletes sütemény. Ezzel már rá is hangolódunk az estére. Mindarra a kettesben töltött , békés , mély együttlétre, amit Isten kegyelméből már 12 éve tapasztalunk egymás mellett. Az előkészületekben a legcsodálatosabb mindaz az izgalom volt, amivel a szívemben töltögettem ezeket a, lelki társamtól kapott sütemény alapokat. Valaki, akin keresztül közelebb kerültem ma Istenhez, aki azért lepett meg ezzel az ajándékkal, mert tudta, hogy mennyire hálás a szívem ezért a kihívásért, és tudatában volt, hogy a nagycsaláddal bevonulni egy belvárosi cukrászdába, nem mindennapi kihívás:) abban mi a randi? mi a ráhangolódás? Így aztán ajándékba kaptuk az alapanyagot, hogy továbbadhassam mindezt a férjemnek a mai napon, amit Isten a barátnőmön keresztül előkészített. Istennek hála az ajándékaiért!