Beszámolók

Ezen az oldalon a korábbi években házaspárok által beküldött, nyilvános megtekintésre engedélyezett beszámolókból szemezgetünk.

Ezen a feladaton jót nevettünk! Történetet találtunk ki 5-5 kép alapján, méghozzá úgy, hogy egymás számára választottunk képeket. Két nagyon vicces történet született, jó volt kicsit megdolgoztatni a képzeletünket, miközben a közös képeinket nézegettük.

Mire nem jó,ha van fényképalbumod:-D hát sikerült elengednünk a fantáziánkat,élvezetes játékok volt köszi

Köszönjük ezt a feladatot is, jól szórakoztunk! Szerencsére az angyalok egy teli fényképalbumot hoztak a fa alá, így a képválogatással nem volt sok gondunk, hamar neki is láthattunk a mese-építéshez. A fordulatos történet során először még egy védőmaszk állt a végzetes csók útjában, melynek elcsattanása után a pár őzpárrá változott. A varázs alól csak a királyi tortájába sütött gyémántgyűrű megtalálása által szabadulhattak ki...

Ezen az oldalon a korábbi években házaspárok által beküldött, nyilvános megtekintésre engedélyezett beszámolókból szemezgetünk.

Köszönjük a Little G. Weevil belépőket.  A Hangvillában már vártak bennünket a jegyek. Én most voltam először a színházteremben ezért is örültem a lehetőségnek.

A koncerttől bevallom kicsit tartottam, mert a blues nem áll annyira közel a szívemhez. De végül nagyon jól éreztük magunkat. Hangulatos, családias koncert volt. És még ismerős házaspárral is találkoztunk.

Köszönjük szépen:  Ildikó, Miki


Napsütés. Harangvirág.

Csend. Béke.

Vannak olyan pillanatok az életben, amikor egyszerűen csak minden pont olyan, amilyennek lennie kell. Az ember tökéletes harmóniában van a világgal, és ennél teljesebbnek nem is érezhetné magát.” /Alice Clayton/

A 2018. évi Rendhagyó Randevúk egyik főnyereményeként két csodaszép napot töltöttünk el (júliusban) Gannán, a Bokréta Vendégház Harangvirág apartmanjában.

Már a megérkezéskor tudtam, hogy jó helyen vagyunk. Hála a Harcos családnak a felajánlásért és a kedves és figyelmes vendéglátásért. Nagyon jól éreztük magunkat. Jó levegőn, idilli környezetben minden adott volt a kikapcsolódáshoz, szemlélődéshez, testi-lelki feltöltődéshez. Köszönjük szépen Marcsi és Attila! 

Márta Attila és Emese, Litérről


Ezen az oldalon a korábbi években házaspárok által beküldött, nyilvános megtekintésre engedélyezett beszámolókból szemezgetünk.

Áldott légy, Urunk! Hálát adunk egymásért, kislányunkért, családunkért. Köszönjük, hogy mindkettőnk odatalált Hozzád. Köszönjük az örömöt, a bánatot, a fájdalmat és az irgalmat. Kérjük, adj erőt a türelemhez, az alázathoz, hogy minél jobban tudjunk helyt állni itt a Földön és a Te akaratod szerint élni. Ámen.

Köszönjük ezt az estét, rég volt ilyen áldott, meghitt beszélgetésünk. Jó volt leírni és megbeszélni, hogy mennyi ajándék és kincs van az életünkben.

Drága Istenünk! Köszönjük az időt, amit kirendeltél a közös imádságra. Köszönjük a család egységét. Köszönjük a békességet, amely Belőled táplálkozik, és Belőled ered. E nélkül nincs családi egység. Köszönjük mindkettőnk kapcsolatát Veled. Tudjuk, hogy ez az alap sosem inog meg. Hálát adunk Neked a kegyelemért, hogy szerelmünk és egymás iránti szeretetünk Benned gyökerezik. Köszönjük négy gyermekünket, akiket Tőled kaptunk és Veled nevelhetünk fel. Kegyelmed végtelen. Veled teljesedik ki az életünk. Köszönjük, hogy nem hagysz magunkra minket a kihívások idején, és azért adod azokat, hogy fejlődjünk és a Te képedre formálódjunk az úton, amit te rendeltél ki. Add a szívünkbe azt az alázatot és bölcsességet, hogy mindig meglássuk a Lélek vezetésével a Te utadat, a nekünk szánt keskeny, de Veled bejárható földi utat. Hálát adunk áldásaidért és végtelen szeretetedért. Jézus nevében! Ámen