Beszámolók

Ezen az oldalon a korábbi években házaspárok által beküldött, nyilvános megtekintésre engedélyezett beszámolókból szemezgetünk.

Mivel pici gyerekünk van, az elmúlt időszakban nem tudtunk társasággal leülni társasozni, amit előtte nagyon szerettünk. Úgy gondoltuk, itt a megfelelő alkalom! Megszerveztük, hogy a kicsire nagymama vigyázzon, mi pedig egy kedves házaspárral leültünk végre játszani; mondanom sem kell, hogy nagyon jól éreztük magunkat, még pizzát is rendeltünk. Köszönjük a feladatot!

Kedves Rendhagyó Randevú! Kivettem egy málnát a mélyhűtőből még tegnap este.Málnás pezsgős koktél készítettem, leültünk és megünnepeltük milyen csodás a házasságunk. Most nem a mai gondokról volt szó, hanem rólunk kettőnkről. Mi jó a másikban. Én elmondtam a férjemnek miért vagyok jobb általa. Nagyon finom volt az ital , a férjem örült a különlegességnek. Ilyet még nem csináltam.Gyertyát is gyújtottam és már tegnap este szóltam a terveimről. Jól éreztük magunkat most is. A férjem nem halott a házasság hetéről. Elmagyaráztam neki mi ez. Nagyon örült, hogy már ilyen is van. Köszönet Hajni és Laci -Németh László és neje - Zirc

A feleségem egy közös sült tea fogyasztásra invitált. A teasütemény készítése emlékezetes marad számunkra: a készítés kalandja sok mosolyt csalt az arcunkra.

Ezen az oldalon a korábbi években házaspárok által beküldött, nyilvános megtekintésre engedélyezett beszámolókból szemezgetünk.

Az uramat elég nehéz rávenni írásos emlék hagyására, és kíváncsiak is voltunk a kvízre, így azt választottuk, elég nagy is lett a konszenzus egyebek között a kedvenc édességek, kedvenc időtöltés és kedvenc úti célok tekintetében.

Hát ehhez nem tudok képet csatolni… Ültünk a kanapén egymás mellett és kitöltöttük a tesztet. A jó volt szembesülni egy-két dologgal (pl. hogy ugyan azt várjuk nagyon ebben az évben) és a szeretet nyelvünk sem volt ennyire egyértelműen megfogalmazva egymás számára. Azóta nap mint nap szóba kerül a másik szeretet nyelve (pl "úgy szeress hogy én is értsem").

Kitöltöttük a tesztet, válaszaink egymáshoz hasonlóak voltak. Mivel nagyon fontos számunkra a kapcsolatunk, elkötelezzük magunkat amellett, hogy tudatosabban figyelünk önmagunkra és egymásra, és hogy új kapcsolatteremtő készségeket sajátítunk el, és azokat gyakorolni is fogjuk.

Ezen az oldalon a korábbi években házaspárok által beküldött, nyilvános megtekintésre engedélyezett beszámolókból szemezgetünk.

"Apa a porszívó-bajnok" :) ez megállapításra került végérvényesen. Szeret és örömmel porszívózik, sőt észreveszi, amikor szükség van rá. Anya elpakolta a nappali összes teregetni valóját és belevetette magát a főzésbe. A konyha mégis tiszta estére! Jó feladat volt! Jöhet a családi filmnézés a nappaliban:)

Általában véve utálok rendet rakni, sajnálom rá az időt, a társam előbb nekiáll. De alapvetően a beteges pedantéria vádját egyikünkre lehet a legnagyobb rosszindulattal sem rásütni, és akkor óvatosan fogalmaztam. Aztán egy jó pár dologról más a véleményünk (mit dobjunk ki, mit hova rakjunk), úgyhogy a rendrakás nálunk nem szokott egy gyakori és békés egyetértésben zajló dolog lenni. Ez a mostani (a konyhapult egy részét tettük rendbe, ahol én rekordidő alatt képes vagyok káoszt csinálni) ahhoz képest eléggé összeszedetten és csendesen ment végbe. Általában úgy megy a rendrakás, hogy egyikünk kezébe vesz egy dolgot, amiről a másiknak egész biztosan merőben más elképzelései vannak. Most valahogy mindennek megvolt a maga helye. Amit egyikünk megfogott, azt a másik már hagyta, és ő egy újabb tárgyat fogott meg. Gyorsabb és hatékonyabb volt így, mint ahogy egyébként lenni szokott.

Nagyon szégyellem, de jelenleg egy sima gyerekszobás rendrakást tudtunk csak vállalni (szekrény és polc is lenne bőven, de azok rendbetétele kevésbé volt égető, mint ez). :-) Azt hittem, legalább két képet lehet feltenni, de csak egyet sikerült. Így nem tudom megmutatni az "előtte" állapotot!