Beszámolók

Ezen az oldalon a korábbi években házaspárok által beküldött, nyilvános megtekintésre engedélyezett beszámolókból szemezgetünk.

Köszönjük szépen a feladatot! 25 év házasság után sok meglepetés nem ért minket, hiszen szokásos vasárnap délutáni, kettesben eltöltött sétáink alatt sokat beszélgetünk. Ismerjük már jól egymást, még vágyainkat is. De a kvíz kitöltése alkalmadott arra, hogy mindkettőnk szeretetnyelve teret kapjon. A teszt megbeszélése biztosította számomra az oly fontos minőségi időt. A köztünk lévő jelenlegi probléma megbeszélése által pedig párom megkapta a számára oly fontos elismerő szavakat. És ez tényleg nagyon fontos, hogy szeretetnyelveinkre elég időt és odafigyelést szánjunk.

Nagyon tetszett ez a feladat is. Régen míg jártunk, és viszonylag nagy (100-200km) választott el egymástól, elég sűrűn leveleztünk. Aztán összeházasodtunk, és azóta "nem volt rá szükség". Így a feladatnak köszönhetően újra tollat ragadtunk. Nehezen indultak a sorok, de végül nagyon mély gondolatok kerültek papírra. Tetszett a kvíz is, így azt is megcsináltuk. Elég jól vizsgáztunk, alig volt különbség a válaszokban. Ez nagyon megerősítő volt, hogy ezek szerint nem csak egymás mellett, hanem együtt is élünk, és egész jól ismerjük egymást. :) A randi, amit e feladat köré szerveztünk nagyon széppé tette vasárnap délutánunkat.

Köszönjük a feladatot! A kérdések nosztalgiázni indítottak minket.. A tesztet egy különleges helyen, az első randevúnk helyszínén értékeltük ki! Nagyon szép élmény volt!

Ezen az oldalon a korábbi években házaspárok által beküldött, nyilvános megtekintésre engedélyezett beszámolókból szemezgetünk.

Hétköznap lévén nem tudtunk Veszprémbe utazni, mert férjem 17h-ig dolgozott. Ő Veszprémben dolgozik, de Balatonfüreden élünk, kislányunk pedig még csak 13 hónapos. Szóval a pihenős' estét otthon tartottuk. Süti, tea, pezsgő. Nagyon jó kellemes és tartalmas esténk volt.

Elkészült a frenetikusan finom, szeretettel teli, nyugodt esti randihoz teljesen tökéletes sütemény. Ezzel már rá is hangolódunk az estére. Mindarra a kettesben töltött , békés , mély együttlétre, amit Isten kegyelméből már 12 éve tapasztalunk egymás mellett. Az előkészületekben a legcsodálatosabb mindaz az izgalom volt, amivel a szívemben töltögettem ezeket a, lelki társamtól kapott sütemény alapokat. Valaki, akin keresztül közelebb kerültem ma Istenhez, aki azért lepett meg ezzel az ajándékkal, mert tudta, hogy mennyire hálás a szívem ezért a kihívásért, és tudatában volt, hogy a nagycsaláddal bevonulni egy belvárosi cukrászdába, nem mindennapi kihívás:) abban mi a randi? mi a ráhangolódás? Így aztán ajándékba kaptuk az alapanyagot, hogy továbbadhassam mindezt a férjemnek a mai napon, amit Isten a barátnőmön keresztül előkészített. Istennek hála az ajándékaiért!

Otthoni forrócsokizás/sütizés lett a feladatból, mert nem tudtuk megoldani a gyerekvigyázást. Ennek ellenére nagyon jól sikerült, a sétát holnap délután tesszük mellé. :) Az időzítés külön ajándék, mert ma van a második házassági évfordulónk. :D