Beszámolók

Ezen az oldalon a korábbi években házaspárok által beküldött, nyilvános megtekintésre engedélyezett beszámolókból szemezgetünk.

Köszönjük ezt az estét, rég volt ilyen áldott, meghitt beszélgetésünk. Jó volt leírni és megbeszélni, hogy mennyi ajándék és kincs van az életünkben.

Drága Istenünk! Köszönjük az időt, amit kirendeltél a közös imádságra. Köszönjük a család egységét. Köszönjük a békességet, amely Belőled táplálkozik, és Belőled ered. E nélkül nincs családi egység. Köszönjük mindkettőnk kapcsolatát Veled. Tudjuk, hogy ez az alap sosem inog meg. Hálát adunk Neked a kegyelemért, hogy szerelmünk és egymás iránti szeretetünk Benned gyökerezik. Köszönjük négy gyermekünket, akiket Tőled kaptunk és Veled nevelhetünk fel. Kegyelmed végtelen. Veled teljesedik ki az életünk. Köszönjük, hogy nem hagysz magunkra minket a kihívások idején, és azért adod azokat, hogy fejlődjünk és a Te képedre formálódjunk az úton, amit te rendeltél ki. Add a szívünkbe azt az alázatot és bölcsességet, hogy mindig meglássuk a Lélek vezetésével a Te utadat, a nekünk szánt keskeny, de Veled bejárható földi utat. Hálát adunk áldásaidért és végtelen szeretetedért. Jézus nevében! Ámen

Jó, hogy legalább e feladat nyomán el tudtunk kicsit csendesedni és egymásra figyelni, valamint megfogalmazni és leírni pár olyan dolgot, amiből nagyon sokat tudnánk még számba venni. Persze ez is csak a gyerekek elalvása után volt lehetséges. :-)