Beszámolók

Ezen az oldalon a korábbi években házaspárok által beküldött, nyilvános megtekintésre engedélyezett beszámolókból szemezgetünk.

A feleségem egy közös sült tea fogyasztásra invitált. A teasütemény készítése emlékezetes marad számunkra: a készítés kalandja sok mosolyt csalt az arcunkra.

Kicsit vegyítettük a két feladatot. Kimenőt kértünk a gyerekektől, elmentünk valahová, ahol igen furán nézhettek ránk - koktéloztunk és unoztunk. Nem beszélgettünk "nagy és mély" témákról, csak együtt voltunk. Kettesben. És jó volt. Így egyszerűen... jó.

A forró csokinál természetesen nincs jobb a világon. Ezt egy kis gyertyafénnyel megspékelve, már biztos nyerő az este. A Forró csokit pedig sok sok tejszínhabbal kell inni. :) A receptet pedig kérdezzétek dr Oetkertől, Biztos elmondja majd.

Ezen az oldalon a korábbi években házaspárok által beküldött, nyilvános megtekintésre engedélyezett beszámolókból szemezgetünk.

Nagyon tetszett ez a feladat is. Régen míg jártunk, és viszonylag nagy (100-200km) választott el egymástól, elég sűrűn leveleztünk. Aztán összeházasodtunk, és azóta "nem volt rá szükség". Így a feladatnak köszönhetően újra tollat ragadtunk. Nehezen indultak a sorok, de végül nagyon mély gondolatok kerültek papírra. Tetszett a kvíz is, így azt is megcsináltuk. Elég jól vizsgáztunk, alig volt különbség a válaszokban. Ez nagyon megerősítő volt, hogy ezek szerint nem csak egymás mellett, hanem együtt is élünk, és egész jól ismerjük egymást. :) A randi, amit e feladat köré szerveztünk nagyon széppé tette vasárnap délutánunkat.

A lapot ketté hajtottuk és egymás után átbeszéltük a pontokat.Örültünk, hogy sok-sok dolog együtt mozgott, Rácsodálkoztunk, arra, amiben eltértünk. Nem álmodtunk óriási kirándulásokról, de az egyiket a Füleki vár meglátogatását már ki is tűztük célként.

Köszönjük szépen a feladatot! 25 év házasság után sok meglepetés nem ért minket, hiszen szokásos vasárnap délutáni, kettesben eltöltött sétáink alatt sokat beszélgetünk. Ismerjük már jól egymást, még vágyainkat is. De a kvíz kitöltése alkalmadott arra, hogy mindkettőnk szeretetnyelve teret kapjon. A teszt megbeszélése biztosította számomra az oly fontos minőségi időt. A köztünk lévő jelenlegi probléma megbeszélése által pedig párom megkapta a számára oly fontos elismerő szavakat. És ez tényleg nagyon fontos, hogy szeretetnyelveinkre elég időt és odafigyelést szánjunk.

Ezen az oldalon a korábbi években házaspárok által beküldött, nyilvános megtekintésre engedélyezett beszámolókból szemezgetünk.

"Élmény-fotózkodás" címet adnám annak az egy órának, amit Molnár Adrien műtermében tölthettünk a Rendhagyó Randevúk tombola fődíjaként. Hatalmas élmény és klassz ajándék volt számunkra hatodmagammal egy profi, jól megszervezett, melegszívű, ötletgazdag fotós kezei között fotózkodni. Azonnal felkerültek a nappalinkba a remek képek. Köszönjük Adrien munkáját, nyitottságát, rugalmasságát és profi szaktudását, amit minden nála készült képünk tükröz.

Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy időt szánt az ajándékfotózásra és sok csodás képpel lehettünk gazdagabbak általa. "Aki mást felüdít, maga is felüdülés."


A Gannán töltött hétvége csodálatos volt. Valódi áldásként, ajándékként éltük meg az ott töltött napokat. A ház, a környezet, a falu gyönyörű! Az apartmanok barátságosak, otthonosak, rendezettek és nagyon tiszták, mindennel ellátva, amire csak szükség lehet.
A vendéglátóink kedvesek, közvetlenek és rendkívül rugalmasak voltak. Attila jóvoltából az Eszterházy Mauzóleum és a falu történetébe is bepillantást nyerhettünk, igazán érdekes és élvezetes idegenvezetés volt!
Bárkinek csak ajánlani tudom a Bokréta Vendégházat! Remélem, hogy hamarosan újra a vendégeik lehetünk! Még egyszer köszönjük a lehetőséget! Isten áldását kívánjuk életükre, munkájukra!