Beszámolók

Ezen az oldalon a korábbi években házaspárok által beküldött, nyilvános megtekintésre engedélyezett beszámolókból szemezgetünk.

Barsi Balázs atyát hallgattuk, felidéztük lelkigyakorlatait, az együtt töltött napokat. Régi fényképeket kerestünk, megosztottuk élményeinket.

Sajnos Zoli bokája még nem az igazi, mert ha az lenne, akkor tutira táncos estét szerveztünk volna (de bepótoljuk!). Így az előadást választottuk, és meghallgattuk dr. Bagdy Emőke egy youtube-ra feltöltött előadását 9 fura tipp a boldogsághoz jeligére. Volt már, amiről hallottunk, de nagyon sok új dolog elhangzott, és amit tudunk majd kamatoztatni. Van is még olyan előadás, amit kinéztünk magunknak. Tavaly nem tettük, de idén jó lenne folytatni azt a Rendhagyó Randevúk keretein kívül is, ami új ötletként Tőletek jött és gazdagíthatja a házasságunkat.

Hát pesze hogy a közös főzést céloztuk meg, de közbejött egy vendéglátás, így nem csak magunkat láttuk vendégül. Én főztem és a feladatnak hála a férjem lelkesen mosogatott. Miután elmentek a vendégek, kezdődött a tánc! Eleinte zökkenőmentesen ment minden, majd a nagyfiunk féltékenyen közbelépett, hogy most már ő következik. Így végül én jól meg lettem táncoltatva a család három férfitagja által!!! Köszönöm!

Ezen az oldalon a korábbi években házaspárok által beküldött, nyilvános megtekintésre engedélyezett beszámolókból szemezgetünk.

Miután a héten sokat beszélgettünk, mindketten külön papíron hálát adtunk Istennek nagyon sok dologért, nemcsak a közelmúltból, hanem egész közös életünkből. Ami mindkettőnkében közös: hálát adtunk egymásért, gyermekeinkért, hitünkért. Nekünk már évek óta van egy szép közös imánk, amelyet egy diakónus-párterapeuta barátunktól kaptunk: "Köszönöm, Istenem, hogy ezt a társat adtad nekem. Kérlek, rendezd bennem a szeretetet, ha szem elől téveszteném az ő szépségét, merthogy ilyenkor a hiba az én készülékemben van, nem az övében. Amen."

Jó, hogy legalább e feladat nyomán el tudtunk kicsit csendesedni és egymásra figyelni, valamint megfogalmazni és leírni pár olyan dolgot, amiből nagyon sokat tudnánk még számba venni. Persze ez is csak a gyerekek elalvása után volt lehetséges. :-)

Köszönjük ezt az estét, rég volt ilyen áldott, meghitt beszélgetésünk. Jó volt leírni és megbeszélni, hogy mennyi ajándék és kincs van az életünkben.