Beszámolók

Ezen az oldalon a korábbi években házaspárok által beküldött, nyilvános megtekintésre engedélyezett beszámolókból szemezgetünk.

Köszönjük ezt a feladatot is, jól szórakoztunk! Szerencsére az angyalok egy teli fényképalbumot hoztak a fa alá, így a képválogatással nem volt sok gondunk, hamar neki is láthattunk a mese-építéshez. A fordulatos történet során először még egy védőmaszk állt a végzetes csók útjában, melynek elcsattanása után a pár őzpárrá változott. A varázs alól csak a királyi tortájába sütött gyémántgyűrű megtalálása által szabadulhattak ki...

A férjem szekrényét raktuk rendben. Nekem régi problémám hogy nehezen szelektálja a régi, nem hordott ruháit. Neki az a problémája, hogy mindent kidobok. Mondtam ami nagyon homeless azt ki is dobom. Van egy lila pulcsi amit nagyon imád. Ezt nem mertem soha kidobni. De most nagyon szépen megkérte, hogy ezt hagyjam. Végre megértettem ez a lila pulcsi azért fontos, mert az az ő döntése. A pulcsi marad. A szekrény tetejéről is sikerült minden lomot lepakolni. Ezt a férjem maga kezdeményezte. Most kicsit szomorúak voltunk, mert az a lomtalanítás mindig az elmúlást idézi nekünk. Megígértük egymásnak, hogy mi akkor is egymás mellett leszünk.

Mire nem jó,ha van fényképalbumod:-D hát sikerült elengednünk a fantáziánkat,élvezetes játékok volt köszi

Ezen az oldalon a korábbi években házaspárok által beküldött, nyilvános megtekintésre engedélyezett beszámolókból szemezgetünk.

Elkapott minket a hév és alig bírtunk megállni a rajzok gyártása során. Eleinte még a "legjobb helyek" és a "legemlékezetesebb" kategóriákban gondolkodtunk, utána el tudtuk ezt engedni és azt rajzoltuk, ami jött. A gyerekek furán néztek ránk, de mi nagyon élveztük. Lehet, hogy holnap folyt. köv.?

Sokáig készkelődtünk mire nekiálltunk a feladatnak, pedig csak a nappali fiókját kellett kinyitnunk hozzá. Még csak albumot sem kellett készíteni. Az első gyermekünk hatévnyi házasság után érkezett, tehát akkoriban volt időnk bőven a képek rendezgetésére. Ezek az albumok egészen alul voltak, hiszen mióta a gyerekek megvannak mindig csak az ő albumaikat vettük elő nézegetni. Olyan képek kerültek elő, amikre már nem is emlékeztünk és hála figyelmes tekinteteknek szép és bensőséges pillanatokat örökítettek meg. Persze nem csak minket, hanem a gyerekeket is örömmel töltötte el az album nézegetése: milyen is volt anya és apa amikor még fiatalok voltak.

Az úgy kezdődött, hogy elkezdtem rajzolni, és jött a Csilla megkérdezte, hogy rá nézhet-e? Mondtam , hogy még nagyon nincs kész éppen csak elkezdtem, de ha úgy gondolja próbálja meg. Megpróbálta kb. 15-20 mp után jelezte, hogy tapolcai plébánia 1989 január amikor először láttuk egymást. Avagy amikor én megláttam Őt ami elárult, az a kockás szoknya. Ennyi.

Ezen az oldalon a korábbi években házaspárok által beküldött, nyilvános megtekintésre engedélyezett beszámolókból szemezgetünk.

Isten kegyelméből eljutottunk egy humoros , ám mégis nagyon tanúságos és mély színházi előadásra. Téma a párkapcsolat volt. Számomra a legcsodálatosabb mondat, ami elhangzott aznap este ez volt: "Nem látod, ez itt a szívem?" A nő szívét az ökle jelképezte, és azt a feladatot kapta a férje, hogy nyissa ki ezt az öklöt. Rossz volt látni, hogy milyen sok durva próbálkozás árán akarta kinyitni felesége szívét a férj. Aztán eltöltötte a szívemet a melegség és a hála, hogy milyen nagy kegyelem megélni azt, hogy egy szerető szívű férj áll mellettem a mindennapokban. Megtanultam még inkább értékelni a kapcsolatunkat. Azt az Istenen alapuló kapcsolatot, amiben zenével, szeretettel és odafigyeléssel próbálja meg kinyitni a férjem a szívemet nap mint nap. Köszönöm Istenem a Te különleges Kegyelmedet és Szeretetedet, amely tapintható a mindennapokban, a férjemmel való kapcsolatomban. Ámen

Ez a randevúnk egy jó pezsgővel indult, és ez is jól sikerült. Miután elaltattuk kislányunkat, elfogyasztottunk egy pohárka pezsgőt és megnéztünk egy filmet együtt. Mivel Balatonfüreden élünk egy kicsit nosztalgiáztunk Ötvös Csöpivel, a Pogány Madonnával. Jó volt látni a régi helyszíneket és összehasonlítani a mai helyszínekkel. Igaz, a film nem egy mélyen elgondolkodtató mű, viszont most mindketten ilyenfajta kikapcsolódásra vágytunk. A mozizás után megállapítottuk, hogy több ilyen estét kellene tervezni, amikor egy kicsit jobban odafigyelünk egymásra a megszokott hétköznapokon is. Köszönjük a tippet!

Még az őszi Házas Estéken ajánlották a Fogadom (The vow) című filmet, ezt néztük meg. Ami tetszett benne és ami a tanulsága, hogy az az igazi, aki mellett önmagad lehetsz. Ha önmagadat adod, önmagadért fognak szeretni, és nem a pénzedért, egyéb dolgaidért. Ehhez el kell fogadnod magadat is olyannak, amilyen vagy. Ugyan hiányzik a filmből a valós történet keresztény vonulata, de így is tanulságos és érdemes volt megnézni.