Termékeim konzerváláshoz nem használok tartósítószereket, mesterséges adalékanyagokat, színezéket, aromákat, mert számomra, ez így természetes. A befőzésben igyekszem több vonalat egyesíteni. Van egy klasszikus vonal, mint hagyományos szilvalekvár és sárgabarack lekvár, meg cseresznyebefőtt, de van egy másik értelmezés is, mint a rumos meggylekvár, rozmaringos almadzsem vagy az étcsokoládés körtelekvár, és van a harmadik vonal, ami tehát a klasszikus és különleges mellett a harmadik út, nevezzük „természetes vonalnak”, ilyen a naspolya, galagonya, csipkebogyó, bodzabogyó – a természet kincseinek felhasználása. Már eddig is főztem cukormentes lekvárokat szilvából, barackból, a közeljövőben vásárlóim kérésére ezt a vonalat erősítem és nyírfacukrot használok - ahol elkerülhetetlen - a diabetikus termékeimbe. Idén már készítettem szörpöt és zselét ibolyavirágból, először dolgoztam fel a gyermekláncfű szirmait szörpnek és zselének és várom a bodza, a hárs és az akác virágzását. /forrás: zsusska.hu /
1 üveg bodzavirág szörp