Tango Misterio

Argentin Tangó...

Az argentin tangó formáját tekintve ölelésben tett séta a partnerrel zenére, ezért nagyon fontos a zeneiség, a zenére, zenében megjelenő improvizatív jellegű tánc.

Mindezeken túl, az argentin tangó egyben remek lehetőség is. Lehetőség az érzések, érzelmek, valamint női illetve férfi énünk megélésre és kifejezésére. Önbizalmat, tartást ad, nyitottságot tanít és közvetlenséget.

A tangó elsajátításának fantasztikus „mellékhatása”a testtudatosság kialakulása, kiéleződése, amely mindennapjainkat is szebbé, kényelmesebbé, igazán minőségivé alakítja.

Az órákon remek hangulatban klasszikus illetve neo tangózenékre történik az oktatás. Jellemzően nincs koreográfia tanítása, sokkal inkább az elemek magas szintű elsajátítása, a test tengelyének beállítása, az alapok magabiztos alkalmazása a cél. Ennek köszönhetően a párok bármilyen műfajú zenére képesek önfeledten táncolni.

Szerdánként 17:30-19:00-ig kezdő, és 19:05-21:00-ig haladó órákon vehetnek részt a tánc szerelmesei, valamint havonta egyszer tangó intenzívet és szintén havonta egyszer milongát, azaz tangó bált szervezünk, ahol bárki részt vehet, aki tanulni, gyakorolni, táncolni akar és szeret.

Air Jordan 1 Mid "What The Multi-Color" For Sale

Felajánlás

3 pár részére díjtalan belépés a Hangvillában február 21-én megrendezésre kerülő Milongára