Szent Mauríciusz Monostor

A monostorok ősidők óta a Találkozás helyei. Olyan kitüntetett pontok a fizikai és a virtuális térben, ahol természet és történelem, emberi kreativitás és kegyelem, szenvedés és öröm, ember és ember, ember és Isten egymással kapcsolatba léphetnek.

Bakonybélben, az országnak ezen a rendkívüli szépségű helyén 1018 óta élnek szerzetesek. Közösségünk az Evangélium és Szent Benedek Regulája alapján igyekszik a Krisztus-követés útján járni, az imádság, a testvéri közösség és a munka révén tanúskodni a köztünk lévő Isten Országáról.

A Szent Maurciusz Monostor honlapján megismerkedhetnek a monostor múltjával és jelenével, hasznos információkat kaphatnak liturgiáról, termékekről, a monostor és arborétum látogatási rendjéről, vendégházról, egyházközség életéről.

Szertettel várnak minden érdeklődőt istentiszteletükön vagy vendégházukban néhány órára vagy akár több napra is megszállva.

Felajánlás

szárított, bio gyógynövényekből álló csomag valamint belépőjegy 2 felnőtt és 3 gyermek részére a Szent Mauríciusz Monostor kertjébe és arborétumába (beváltható 2017. december 31-ig).