Schőnig cukrászda és kávéház

Vállalkozásunkat 1995-ben Veszprémben a Jeruzsálemhegyen a Zöld Alma Cukrászdában kezdtük, családi vállalkozásként, amely bérlemény volt.

Hosszú évek munkájával, tapasztalataival vendégeink igényeinek figyelembe vételével építettük ki vendégkörünket. A bérleményben már vendégeink, ill. a technológia fejlesztési igényeit nem tudtuk kialakítani, így saját cukrászati termelő és cukrászda építésébe kezdtünk 2004 tavaszán. Az új üzlet építése ugyancsak a Jeruzsálemhegyen a Kiskőrösi utcában történt, melyet 2004 októberében nyitottunk továbbra is, családi vállalkozásként, így kapta családunk nevét a "Schönig"-et.

Termékeinket a helyszínen készítjük, melyek között megtalálhatók a tradicionális receptek, vagy a kor trendjének megfelelő könnyű és gyümölcsös édességek. Saját főzésű fagylaltjainkat, fagylalt különlegességeinket széles választékban, egész évben kínáljuk.

Újdonságaink a cukormentes sütemények, torták, fagylaltok. Másik újdonságunk a rizstejből készült fagylalt, amely 100 % biológiai eredetű cukor, laktóz, glutén mentes.

Nyitva tartás: a hét minden napján 9:00 - 19:30

Air Jordan 1 Low Emerald Rise/White-Black For Sale

Felajánlás

ajándék torta