Gizella Étterem

A több mint 200 éves műemléképületben a múltból örökölt patinás környezet ötvöződik korunk egyszerű és természetes eleganciájával. Az első magyar királyné nevét viselő Gizella Hotel*** és Étterem Veszprém történelmi városrészében, a vár tövében helyezkedik el, ahol a város történelmi magja és természeti szépségének legmegkapóbb csodái, a Szent Benedek-hegy, a tövében csordogáló Séd patak és a vár összeérnek.

A szálloda épülete, a már az Árpád korban is létező Szent Katalin váralja település területén található, mely városrész a nevét az 1240-ben alapított zárdáról kapta. Az épület egy korábbi barokk ház falainak felhasználásával a 18. század végén épült a káptalani jószágkormányzóság számára, ahol az 1830-as években maga a „haza bölcse”, Deák Ferenc is többször vendégeskedett sógoránál, aki ekkor a püspökség jószágkormányzója volt. 1945-ben megszűnt az épület addigi funkciója és iskolává építették át. A szálloda mellett ostromlépcső vezet fel a vár ódon, hangulatos utcáihoz, ahonnan gyönyörű panoráma tárul elénk. A festői patakpart és a veszprémi belváros ideális sétákat kínál az arra vágyóknak.

Ajánljuk ezt a környezetet mindazoknak, akik szeretnek feltöltődni a természet szépsége és a történelmi értékek élményében.

Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!

Girls Air Jordan

Felajánlás

2db kupon 5000 Ft értékben