Dokumentum Center

Cégünk 1996-ban alakult kis családi vállalkozásként. Célunk volt Veszprém és vonzáskörzetének bérmásolási és nyomtatási igényeinek maximális kielégítése, ezért már a kezdetektől az egyszerű fekete-fehér másoláson kívül a tervrajzmásolás, irat- és diplomakötés, bélyegző és névjegykártya készítés is a profilba tartozott. Első üzlethelyiségünket hamar kinőttük, mind alapterület, mind tevékenységi körünket illetően.

Ma már a szolgáltatásaink közé tartozik a nagyformátumú színes nyomtatás ugyanúgy, mint a fényképes és gravírozható reklám- és egyedi ajándékok gyártása. Mindezeket sorban követte az esküvői meghívók kínálata. Tevékenységünk széles skálájával, 2 évtizedes tapasztalatunkal és gépeink teljesítményével bátran állíthatjuk, hogy nem csak a város, de a megye legnagyobb másolószalonjai között képviseltetjük magunkat.

Igyekszünk tapasztalatainkkal, szakértelmünkkel hozzájárulni ahhoz, hogy az Ön elképzelése a legtökéletesebb formában és minőségben valósuljon meg. Partnereink elégedettségének záloga a határidők folyamatos betartása, a megbízások elvárt színvonalon történő teljesítése, amelyet jól képzett szakembereink biztosítanak.

Online internet kapcsolatnak köszönhetően e-mail-en eljuttatott anyagát rövid időn belül elkészítjük, így Ön rendkívül gyorsan juthat hozzá kinyomtatott példányaihoz.

Air Max

Felajánlás

nyomdai szolgáltatások