Pepo Papa

Cégünk, a Peiba Kft. 1990-ben alakult meg. Kezdetben osztrák-magyar Kft.-ként termeltettünk és vásároltunk fel héjnélküli olajtökmagot, majd osztrák étolajtermékek forgalmazásával bővítettük tevékenységünket.

1996-ban családi vállalkozássá fejlődtünk. Azóta Nyugat-Európa legnagyobb gyártóitól, Belgiumból és Németországból importálunk különböző étolajakat, melyeket - többek között - éttermeknek, szállodáknak, élelmiszergyártó és nagykereskedő cégeknek szállítunk.

A sikereknek és a folyamatos újításoknak hála egyre több és egyre szélesebb termékportfólióból választhatnak ügyfeleink. Cégünk számos étolajterméket forgalmaz. A napraforgóolajat hazai gyártóktól, a pálmaolajat német importból szerezzük be. Ezeken a termékeken kívül különböző ételízesítők (mustár, ketchup, majonéz, egyéb szószok) is megtalálhatók termékpalettánkban.

Árbevételünk és munkánk jelentős részét azonban változatlanul a héjnélküli tökmag termeltetése és exportja, valamint a tökmagolaj előállítása és kereskedelme adja. A tökmagolaj iránti folyamatosan növekvő kereslet arra sarkallta vállalkozásunkat, hogy a termeltetés mellett a tökmagolaj előállítását is Magyarországon valósítsuk meg. Ezért 2012-ben megépítettük saját tökmagsajtoló üzemünket.

nike fashion

Felajánlás

Pepo-Papa tökmagolaj, és csokoládés tökmag